Nutricia office

Om Nutricia

Nutricia er en del af Danone og er specialiseret i medicinsk ernæring på et forskningsbaseret og videnskabeligt dokumenteret grundlag. Vores produkter er udviklet til at opfylde behovene hos patienter og personer, hvis tilstand gør dem ude af stand til at indtage en normal eller tilstrækkelig kost.
Produkterne fra Nutricia bliver typisk ordineret eller anbefalet af sundhedsfagligt personale og bliver ofte anvendt på hospitaler, plejehjem og andre institutioner eller via apoteker og hjemmepleje.

Vores produktsortiment

Vores unikke produktsortiment er udviklet til at give sundhedsfagligt personale mulighed for at vælge ernæringsalternativer, der er specialfremstillet til at understøtte specifikke behandlingsforløb og bidrage til, at patienterne kommer sig. Mange af disse produkter er til oral indgivelse og er fremstillet til at hjælpe patienter, som er i stand til at indtage normal føde. Til de patienter, som ikke kan selv kan indtage føde – ved indlæggelse, langvarig pleje og i hospicemiljøer – kan vi tilbyde et udvalg af enterale ernæringsløsninger og indgivelsessystemer. I mange tilfælde er produkterne afgørende for en patients livskvalitet.

Produktudvikling

Vi fokuserer altid på at udvikle produkter, der er videnskabeligt funderede og har en dokumenteret virkning. Det sikrer vi på baggrund af kliniske undersøgelser og ved at samarbejde med de bedste inden for vores forskellige specialområder. Vi samarbejder også med hospitaler og institutioner for at få indblik i og videreudvikle de sundhedsøkonomiske aspekter af vores virksomhed og de mange omkostningsmæssige fordele, som bedre ernæringssupport til patienter vil medføre.

Læs mere om vores produkter og download brochurer og andet materiale på www.nutricia.dk.